انواع برنج در کارخانه برنجکوبی برداران مروتی

زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
فهرست مطالب …
انواع برنج در کارخانه برنجکوبی برداران مروتی
کارخانه برنجکوبی برادران مروانی در اهواز به تولید و فرآوری انواع مختلف برنج میپردازد. در زیر به برخی از انواع برنجهایی که معمولاً در این کارخانه تولید میشود، اشاره میکنم:
۱. برنج طارم
- این نوع برنج بهخاطر عطر و طعم عالیاش مشهور است. دانههای بلند و باریک آن باعث میشود که پس از پخت، خوشمزه و خوشخوراک باشد.
۲. برنج هاشمی
- برنج هاشمی یکی از انواع باکیفیت برنج ایرانی است که به خاطر عطر و طعم خاص خود و دانههای بلند و خوشپخت، محبوبیت زیادی دارد.
۳. برنج دودی
- این نوع برنج بهدلیل فرآیند خاصی که در تولید آن به کار میرود، عطر و طعم متمایزی دارد. معمولاً برای تهیه غذاهای خاص و مجلسی مورد استفاده قرار میگیرد.
۴. برنج گلستان
- برنج گلستان نیز از دیگر انواع معروف برنج ایرانی است که در این کارخانه فرآوری میشود. این نوع برنج معمولاً دانههای بلند و خوشپخت دارد.
۵. برنج محلی
- کارخانه برادران مروانی به تولید و فرآوری برنجهای محلی و بومی نیز پرداخته و سعی در حفظ تنوع محصولات خود دارد.
۶. برنج باسماتی
- این نوع برنج بیشتر بهخاطر عطر و دانههای بلندش مشهور است و بهعنوان یکی از گزینههای محبوب در میهمانیها و مجالس استفاده میشود.
۷. برنج پاکستانی
- برنج پاکستانی نیز بهعنوان یکی از محصولات این کارخانه در دسترس است و بهخاطر قیمت مناسب و کیفیت خوبش مورد توجه قرار میگیرد.
۸. برنج غیرعطر دار
- برنجهای غیرعطر دار که برای مصارف روزمره و طبخ انواع غذاها مناسب هستند، نیز در این کارخانه تولید میشوند.
این مطالب را از دست ندهید